Humus cu sfecla

de costi7hector in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 2863 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut,
  • 3 linguri tahini,
  • 1 sfecla,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • ulei de masline.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu sfecla:

Se pune nautul la inmuiat seara si se lasa pana dimineata. Dimineata se scurge apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se pune la scurs, dar se pastreaza ceva zeama in care a fiert.Se pune sfecla la copt si se toaca usturoiul. Dupa ce este coapta sfecla si s-a racorit, se curata si se taie cuburi. Se da la robot nautul, sfecla, tahini,usturoiul si putin ulei de masline si zeama de lamaie. Daca este cazul, se mai adauga zeama in care a fiert nautul. Dupa ce se obtine o pasta, se potriveste gustul de sare si se serveste cu pofta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.04.2019, 19:41

Rocsi 1

07.04.2019, 20:38

Imi place humusul si cred ca in combinatie cu sfecla este foarte bun!

dantes 1

08.04.2019, 09:13

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci si legume